diumenge, 29 de novembre del 2015

Tercer taller de mares i pares


En aquest taller han participat els següents pares - mares: 

- Mare d'Isabella amb la seva filla. Han fet un ball típic de Colòmbia "La gallina colorà" i menjar típic de boles de patata i empanades, també del seu país. Ens ha agradat molt veure a la mare i a la filla juntes ballant aquest ball tan bonic.


- Pare de Abd Rahman. Ens ha mostrat un vestit típic del Sahara, color blau, i una copa de pedres precioses per a encens. Ha estat molt interessant.


- Pare de María. Ha portat dibuixos animats de la seva infància per compartir amb tots nosaltres i ha comentat el significat que tenien en la seva infància. Ens ha agradat molt.


- Mare i pare d'Izan. Ens ha ensenyat com és la seva professió de policia. El pare d'Izan i un company policia han dut un cotxe de policia al col·legi amb sirena. Ens han deixat jugar amb diferents senyalitzacions i hem pujat al cotxe. Després a la classe ens han explicat el seu treball i els objectes necessaris per realitzar la seva feina. Ah! i una sorpresa, ens ha regalat un carnet de policia infantil perquè ens sentim polis de debò. En el carnet hem posat la nostra foto i el nostre nom, ens ho hem passat molt bé.

Gràcies pares i mares per la vostra col·laboració en aquest taller.